top of page
  • elien69

Easykit ondersteunt Vermarc Cycling Project

Bijgewerkt op: 11 mei 2021Easykit begeleidt al meer dan 25 jaar bouwers en verbouwers om op een betaalbare manier duurzaam te bouwen of verbouwen. Met onze slimme zelfbouwoplossingen voor verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit en zonnepanelen zorgen wij ervoor dat onze klanten deze technieken zelf kunnen plaatsen. Onze 60 zelfbouwcoaches begeleiden onze klanten van A tot Z en onze vakmensen komen langs op de werf voor de moeilijkere werken. Zo kan je met Easykit meer dan 50% besparen. We hebben 11 toonzalen en opleidingscentra waar we al de bouwers en verbouwers uitnodigen om samen hun bouwproject te bespreken!


Het afgelopen jaar werden tal van wielerwedstrijden afgelast omwille van de pandemie. Het Vermarc Cycling Project wil in 2021 de koers opnieuw leven inblazen en zet zich hierbij extra in voor de jeugdrenners. Waarom kiest u voor sponsoring van dit project?


Toen ik Marc vol passie hoorde spreken over het Vermarc cycling project was de beslissing snel gemaakt! Rolmodel, gedrevenheid, helpen groeien zijn onze kernwaarden! Deze waarden vonden we allemaal terug in dit project en in zijn organisatie! We helpen daarom met veel goesting dit project te groeien, zeker in deze moeilijkere tijden.


Speelt sport een belangrijke factor binnen uw bedrijf? Zo ja, hoe uit zich dat?

Onze klanten plaatsen zelf hun technieken met de ondersteuning en training van hun eigen Easykit coach. De meeste van onze klanten hebben weinig of geen technische ervaring als ze aan de slag gaan met onze zelfbouwpakketten. Ze mogen fier zijn op zichzelf! Supporteren en coachen is ons vak. We ondersteunen en helpen onze klanten, we helpen ze groeien zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen gaan. We supporteren/steunen al jaren verschillende kleinere en grotere sportclubs. Je zult ons zeker en vast al gezien hebben op het veldrijden maar ook bij de kleinere lokale sportclubs. Zo supporteren we niet enkel voor onze klanten maar ook voor jong en oud om ook op het sportveld hun grenzen te verleggen.


Nu de deelnemende teams gekend zijn, wie zou u graag aan de start zien van de Grote Prijs Vermarc?


Het leuke aan het Vermarc Cycling project is dat het voor alle leeftijden is! Het zou leuk zijn moesten er enkele grote namen aan de start kunnen staan, al was het maar omdat ze een voorbeeld zijn voor al de jongere die dagelijks hard trainen om zelf ook een grote te kunnen zijn. We supporteren voor iedereen, niet enkel tijdens de ritten maar ook tijdens al de voorbereidingen! We duimen alvast om met veel andere supporters mee te mogen supporteren, liefst niet vanuit ons kot 😉

165 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page