top of page

Longin Service sponsor van het Vermarc Cycling Project in 2021.Longin Service is uw partner op het gebied van industriële reiniging. Intussen is Longin Service al 30 jaar actief in het vak en beschikt daarom over veel ervaring en vakkennis. Wat het probleem ook is, als het met reiniging of afval te maken heeft, lost Longin Service het op. Snel, efficiënt en milieuvriendelijk. Conform de wet. Veilig en rendabel. De medewerkers van Longin zijn opgeleid en getraind om u een perfecte service te verlenen.

Het afgelopen jaar zijn tal van wielerwedstrijden afgelast. Longin Service ondersteunt het project omdat sporters in deze tijden wat meer in de kijker gezet mogen worden. CEO Bert Longin is zelf ook sportman en draagt gezondheid en beweging hoog in het vaandel. Als het dan nog eens om een lokaal initiatief gaat, zijn we helemaal blij.

Sport speelt in het algemeen belangrijke rol binnen Longin Service. Onderling wordt er veel gesproken over de auto- en wielersport. Maar ook darts wint aan populariteit onder hun werknemers. Zo richtte Longin Service een sociale ruimte in met een darts bord en een boksbal. Ideaal voor werknemers die zich even willen uitleven. De boksbal krijgt het dagelijks hard te verduren.😊
33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page